Ranskalainen yritys, joka on erikoistunut viiriäisten kasvatukseen Vosges-vuoristossa. Perheyritys on keskittynyt eläinten hyvinvointiin ja laatuun lähes 50 vuoden ajan. Viiriäiset syntyvät, kasvatetaan, teurastetaan ja käsitellään paikan päällä. Käytämme paikallisia kasvipohjaisia rehuja. Osaamisemme kattaa sekä eläinten valinnan että hyvät kasvatusolosuhteet. Myymme kaikki tuoreet/pakastetut tuotteemme Ranskassa, Euroopassa ja kaukoidän vientiin.
Hyödynnä Vitalacin asiantuntemusta, yritystä, joka on tukenut eläinalan ammattilaisia yli 30 vuoden ajan. Ranskalaisena valmistajana Vitalac kehittää korkealaatuisia mineraali- ja ravintoratkaisuja märehtijöiden rehuille. Ratkaisumme on täydellisesti sovitettu eläinten ravitsemuksellisiin tarpeisiin eri tuotantovaiheissa. Ne ovat linjassa kasvattajien tavoitteiden kanssa.
Haluatko tietää, onko muottiparkkisi edelleen yhtä tehokas? Voiko sitä optimoida entisestään tuottavuuden parantamiseksi? Asiantuntijamme ovat täällä vastaamassa kysymyksiisi suorittamalla kattavan auditoinnin muottiparkistasi.
Tehtävänä on tarkistaa muottien keskeiset parametrit: yleinen kunto, mitat, rei'itykset, puhdistus sekä ympäristö, jossa niitä käytetään ja varastoidaan. Tehtävä päättyy yhteenvetokokoukseen asiakkaan kanssa. Tämän jälkeen laaditaan kattava raportti, joka lähetetään. Parannusehdotuksia esitetään myös.
Toimenpide kestää yleensä kaksi päivää. Sen suorittaa juustoteknologian asiantuntija, tarvittaessa yhdessä paineistetun taikinan muottien asiantuntijan kanssa.
Kesäjuusto valmistetaan paimenien toimesta, jotka vaeltavat kolmen kuukauden ajan lampaidensa kanssa Pyreneiden korkeilla vuorilla.
Näillä korkeuksilla (1200–2300 m) esiintyvä kasvillisuus (esimerkiksi timjami, lakritsi jne.) antaa juustolle ainutlaatuisen, hedelmäisen aromin ja maun.
Myymme ja toimitamme koko Ranskaan.